طرز تهیه ته چین فسنجان | تهچین رو متفاوت درست کن +ویدئو
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - تهچین فسنجان یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه و محبوب است که با ترکیب طعمهای بینظیر فسنجان و تهچین، طعمی خاص و جذاب ایجاد میکند. در ادامه دستور تهیه این غذای خوشطعم آورده شده است:
مواد لازم برای تهچین: برنج: 2 پیمانه (آبکششده) تخممرغ: 1 عدد کامل و یک زرده ماست چکیده: 3 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده: 1 قاشق غذاخوری روغن مایع: 1/4 پیمانه گلاب: 1 قاشق غذاخوری کره: 20 گرم نمک: به مقدار لازم برای مواد میانی: پیاز: 1 عدد گردو: 2 تا 3 عدد رب انار: 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ: 1 عدد زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه مرحله اول: آماده کردن مواد میانی پیاز را ریز خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گردوها را ریز خرد کرده یا آسیاب کنید و به پیاز اضافه کنید. سینه مرغ را به صورت تکههای کوچک خرد کرده و به ترکیب اضافه کنید. رب انار و مقداری زعفران دمکرده را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا طعمها به خورد هم بروند. مواد را کنار بگذارید تا برای لایهگذاری آماده باشد. مرحله دوم: آماده کردن مخلوط تهچین در یک کاسه بزرگ، تخممرغ کامل و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید. ماست چکیده، زعفران دمکرده، گلاب، روغن مایع و نمک را به تخممرغها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید. برنج آبکششده (کمی زنده) را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و با ملایمت هم بزنید تا دانههای برنج خرد نشوند. مرحله سوم: لایهگذاری و پخت کف قالب یا قابلمه مورد نظر را با مقداری روغن یا کره چرب کنید. نیمی از مخلوط برنج را در قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن صاف و فشرده شود. مواد میانی را روی لایه برنج بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. بقیه برنج را روی مواد میانی ریخته و باز هم با قاشق فشرده کنید. برای پخت: در فر: قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید. روی گاز: قابلمه را روی حرارت کم به مدت یک ساعت قرار دهید تا تهچین طلایی و خوشرنگ شود. نکات مهم برای عطر و طعم بهتر، زعفران را با کمی یخ دم کنید تا رنگ و عطر بیشتری آزاد شود. در حین پخت روی گاز، حتماً از شعلهپخشکن استفاده کنید تا حرارت یکنواخت باشد. برای جدا کردن تهچین از قالب، اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آن را به آرامی برگردانید.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1312079/